Asiantuntijamme

Asianajajamme ovat toimineet paitsi asianajajina ja lakimiehinä, mutta myös muissa vastuullisissa tehtävissä rahoituslaitoksissa, liike-elämässä sekä tuomareina käräjäoikeuksissa. Asianajajamme ovat lisäksi kaupanvahvistajia. Tammer-Juristeilla on kumppaneina eri alojen asiantuntijoita ja kansainvälinen yhteistyöverkosto. Juristiemme kokemus ja asiantuntemus sekä innostunut ja käytännönläheinen työtapa ovat asiakkaittemme etuoikeus – yhdessä asiakkaittemme ja yhteistyökumppaneiden kanssa onnistumme!

Janne Nuutinen
Janne Nuutinentoimitusjohtaja, osakas, asianajaja, varatuomari
Janne Nuutinen on toimistomme liikejuridiikan vastuujuristi. Hänen toimeksiantonsa liittyvät usein vahingonkorvausoikeuteen, yritysten sopimusasioihin, kiinteistöasioihin ja yritysjärjestelyihin, konkurssi- ja yrityssaneerauksiin sekä talousrikoksiin. Lisäksi hän avustaa yksityishenkilöitä monipuolisesti oikeudessa käsiteltävissä riita- ja rikosasioissa. Hänellä on mm laajaa kokemusta asuntokauppa- ja työsuhderiidoista. Janne on toiminut asianajotoimisto Tammer-Juristit Oy:n toimitusjohtajana vuodesta 2015 lähtien ja tätä ennen pankin toimitusjohtajana 13 vuoden ajan.
Sari Honkalampi
Sari Honkalampiosakas, asianajaja, varatuomari
Toinen Tammer-Juristit Oy:n osakas Sari Honkalampi on yrityksemme pitkäaikaisin työntekijä, sillä hän on työskennellyt Tammer-Juristeilla vuodesta 2008 lähtien. Asianajaja Honkalammella on laajaa kokemusta perhe- ja jäämistöoikeudesta sekä lapsiasioista. Muita erikoisosaamisaloja ovat työoikeus sekä rikos- ja riita-asiat monipuolisesti. Sari on perehtynyt myös kilpailuoikeuteen ja kartelliasioihin toimittuaan avustajana Suomen suurimmassa kartellioikeudenkäynnissä.
Raakel Alimran (äitiysvapaalla)
Raakel Alimran (äitiysvapaalla)lakimies, luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja
Raakel on työskennellyt Asianajotoimisto Tammer-Juristit Oy:ssä vuodesta 2016 lähtien. Hän avustaa asiakkaitamme mm. työsuhde- ja sopimusasioissa, oikeudessa käsiteltävissä riita- ja rikosasioissa sekä lasten huolto- ja tapaamisoikeusasioissa. Raakelin erikoisosaamisaloihin kuuluvat myös perhe- ja perintöoikeudelliset asiat kuten ositukset ja perunkirjoitukset.
Jenni Räsänen
Jenni Räsänenasianajosihteeri
Jenni on työskennellyt Asianajotoimisto Tammer-Juristeilla lakimiestemme apuna tammikuusta 2017 lähtien. Hänen vastuullaan ovat toimiston rutiinien pyörittäminen asiakaspalvelusta ja laskutuksesta toimeksiantojen viimeistelyyn. Jennillä on aina aikaa asiakkaillemme, joten hänen puoleensa voi kääntyä asiassa kuin asiassa.
Ota yhteyttä

This post is also available in: English